Hovedsponsorer Superbrugsen

Kampen om hjemmebane…Vi gjorde det sq da

Thomas Bræck 23. februar 2018 Kommentarer lukket til Kampen om hjemmebane…Vi gjorde det sq da
Kampen om hjemmebane…Vi gjorde det sq da

Hej alle Vejby supportere.

1. holdet aka MiB takker alle der har formået at støtte os igennem hele sæsonen. Det som startede så skidt som næsten muligt, er blevet så spændende, at hjemmebane fordelen kan afgøres af egne hænder, stokke og hoveder.

Vi tager til det mørke Jylland i weekenden 3-4/3 for at dyste mod Spjald og Kolding. Lørdags kampen mod Spjald kan desværre ikke streames, da fibernet og yousee åbenbart ikke dækker hele DK, men kun når 99,99% af de største regioner i landet. Der vil komme en brevdue til billardresultater.dk, men forvent ikke meget før midnat lørdag. Måske vi er heldige, enkelte medløbere dukker op med en håndsvings mobil og tapper lidt på vores FB gruppe Vejbybillard under kampene.

Søndag kan blive den hårdeste kamp i sæsonen og heldigvis den sidste i grundspillet, hvor det hele kan afgøres. Resultatet i Spjald, lørdag, vil afgøre om uafgjort, eller sejr er påkrævet. I Kolding vil du kunne følge svedperlerne på næsetipperne og de rystende stave på din eller dine favoritter, og mon ikke der er basis for éen god kamp eller to med modstand i topklasse. Følg denne kanal for livestream:

BK Frem

af Brumbazz, MiB, Vejby

Comments are closed.