Hovedsponsorer Superbrugsen

7 gang i Klub 800

jan_b 27. november 2016 Kommentarer lukket til 7 gang i Klub 800
7 gang i Klub 800

Vejby Billard Klubs elitehold har afviklet 2 kampe mod Gilleleje i weekenden.
Det blev til en sejr på 8-0 til Vejby om lørdagen og uafgjort 4-4 om søndagen.
Thomas Bræck fra Vejby ydede sit 7 bidrag til ”Klub 800” – den klub man bliver medlem af når man lukker kampen i én indgang til 800 point.
Eliteholdet overvintrer på en beskeden 3 plads, et stykke fra rivalerne fra Bristol-Odense som VBK ellers besejrede med 8-0 og BK Frem fra Kolding.
Lige nu ser hjemmebanen til DM-finalen for hold lidt fjern ud.

2-Division keglebillard var i Søborg og blev besejret med 6-2 og er uden sejre indtil videre. 3 uafgjorte kampe er det blevet til.
På trods af hjemmebanefordelen måtte både Preben Bisp og Jan Bemmann forlade oldboys individuelt og Carsten Andersen trak også det korteste strå i fri carambole klasse A.
I denne turnering gik Henrik Knudsen videre.
Gitte Pedersen var i Hundested for at spille semifinale i klasse M og blev nr.2 i puljen og dermed en sikker plads i regionsfinalen. Det kan tilføjes at Gitte i den ene kamp spillede med et gennemsnit på 11,11 hvilket var puljens bedste enkeltstående gennemsnit.

En serie på 64 i samme kamp understreger en flot præstation.
Heidi Wiendahl måtte til Saxkøbing i samme turnering og også Heidi blev nr. 2 og går således også videre til regionsfinalen. Her kan det tilføjes at kamp 2 blev vundet med puljens største gennemsnit i en enkelt kamp – 10,52 og også største serie på 72.

Regionsfinalen spilles i Saxkøbing på et senere tidspunkt.

 

Sker i Vejby

 

3. December kl. 10.00 i Vejby Billard Klub

 

1-Bande carambole klasse A – Flemming Pedersen

 

 

Comments are closed.