OPDATERING PRIMO NOVEMBER

1112

Eliteholdet ligger efter 8 spillerunder på en 3-plads i Søren Søgaard Ligaen. Holdet er ligeledes på en 3-plads rent snitmæssigt – så placeringen afspejler nok vores styrke i forhold til Bristol og Frem. Men lad os nu se – der er mange runder tilbage. Bedste Vejby spiller lige nu er Michael Sørensen som indtager en flot 2-plads på ranglisten med 144 i gennemsnit efter de spillede 8 runder. Næste kamprunde er den 12 og 13 november på hjemmebane mod Korsør og Sorø.
Holdet i 2-division er efter 3 runder ubesejrede – ligger på en 3-plads med færrest spillede kampe og med bedste gennemsnit blandt holdene i puljen. Næste spillerunde er den 13. november hjemme mod Holbæk. Der bliver “gang i den” denne søndag med vores 2 bedste keglebillardhold på hjemmebane på samme tid.
I serie 2 er holdet efter 3 kampe ubesejret – er blevet til 1 sejr og 2 uafgjorte, og dermed en delt 3-plads. På søndag den 6. november gælder det Holbæk på udebane.
Serie 3 holdet er efter 4 kampe endnu uden sejr. Distancen er efter handicap og næste modstander er Værløse med en gammel Vejbyspiller – Svend Erik Thygesen på holdet.
Holdene mødes den 13. november i Værløse.
OB-hold 1 med Viggo Eriksen som kaptajn er nummer 3 i puljen med næsthøjeste holdgennemsnit.
OB-Hold 2 med Johnny K.W.Jørgensen som kaptajn er også nummer 3 i deres pulje.
Næste runde onsdag den 16. november.
OB-Hold 3 med Arne Sørensen som kaptajn og som spiller onsdag aften er nummer 4 i puljen. Næste kamp er på udebane mod Birkerød.
Vi har stadigvæk spillere med i de individuelle turneringer:
I Keglebillard Klasse M er Martin Rex Olkjær i kamp den 5. november i Greve.
I klasse A skal Knud Momme til Næstved den 26. november og i Klasse OB skal Ole Hansen og Jan Bemmann til Gersgaerparken den 19. november hvor vi skal dyste i hver sin pulje.
Den 12. november spiller Gitte Pedersen og Tine Wiendahl på hjemmebane og i samme pulje.
Derudover er Jan B med i næste OB-Cup i Jærgerspris den 12. november og i 5-Kegler klasse A som afvikles i Hundested den 26. november.