INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING

1444

Kære alle medlemmer.
Nu er det tid til igen at afholde generalforsamling. Og som det ser ud nu med hensyn til genåbnings planen og smittetallene så kan vi snart igen mødes og hygge lidt sammen, men stadig tage forbehold for de gældende retningslinjer med håndsprit, masker og holde afstand og Corona-pas eller negativ corona-test. Sådan som det ser ud nu må vi efter d. 21. maj gerne samles over 50 personer indendørs så vi håber det holder.

Vi tror dog stadig at man skal kunne vise et corona-pas ( færdig vaccineret)  eller en negativ corona-test der ikke er over 72 timer gammel. Såfremt man har været smittet med Corona vil det dog ikke være muligt at få en negativ test – og her gælder andre retningslinjer så som at vise dokumentation for positiv testsvar og at man har været symptomfri min. 48 timer samt at det positive svar ikke er over 180 dage.

Vi skal også anmode om at få en tilkendegivelse retur på om vi på vores hjemmeside må offentliggøre jeres navn, mail og telefonnr. Det skal vi have skriftligt på grund af den nye GDPR der er indført.

Der vil efter generalforsamlingen blive afholdt en skomarturnering på store borde med fine præmier.

Med venlig hilsen
Vejby Billard KluB
Gitte Pedersen
Kasserer

GA_2021
TILMELDINGSBLANKET
GDPR