Status ultimo november

352

I keglebillard klasse A er Knud Momme videre til 4. runde og skal spille i Ringsted den 9. januar 2021.
Jesper Lassen er færdig i klasse C. Sven Knudsen kom ikke videre i keglebillard OB, hvor Viggo Eriksen er den sidste til at forsvare Vejby’s renome, og det sker den 12. december i Slangerup. Gitte Pedersen er i regionsfinalen i keglebillard kvinder klasse A, som spilles i Greve den 5. december. Flemming Pedersen meldte afbud i 1-bande carambole kl. A og er dermed ude af den turnering.
Efter 4-4 mod Bristol og 8-0 mod Frem 2 er vores Elite hold nu på 2. pladsen sammen med Frem 1 med 12 point – kun 1 point efter
Vordingborg. Holdet i 3. division fortsætter sejsrækken og er nu på en flot førsteplads i puljen. Birkerød blev slået med 8-0 – på trods af at Birkerød havde 3 tidligere Vejbyspillere på holdet. Modstanderen i søndags var den nærmeste forfølger Ølstykke som dog ikke kunne klare sig mod Vejby som vandt med 6-2 og dermed stadigvæk har maksimum point i rækken. Bedste spiller var ubetinget Flemming Pedersen med en serie på 100 og et gennemsnit på 33,33. Serie 2 er ganske vist tredjesidst i deres pulje men der er kun 3 point op til førstepladsen – så hvem ved – uafgjort mod Græsted 4-4 blev det til i søndags. Vores 3 OB-hold ligger alle i den tunge ende af deres puljer så hvis der skal være deltagelse i slutspillene skal der vindes nogle kampe. Dette er også gældende for vores 2-mands OB-hold.