DM guld til Thomas Bræck

31

Et Individuel Elite DM er veloverstået og Vejbys to mandlige deltager må sige at have givet Vejby Billard Klub det maksimale udbyttet af DM’et.

Det hele flasker sig til begge Vejby’ers fordel således at det ender med at Thomas Bræck og Ole Nymark står ansigt til ansigt i DM Finalen og her kunne Thomas Bræck trække sig sejerrigt ud af kampen som endte 800 – 410 i 6 indgange.

Under DM Finalestævnet viste Thomas sig at være stærk. Han rejste sig efter sit nederlag til Johnny Hansen, Bristol og kæmpede det bedste en sand mester kan. Vinder over Frank Pedersen, Sorana 800 – 102 og efterfølgende over Henrik Søndergaard, Sorana 800 – 566.
I kvartfinalen møder Thomas så Martin Kristensen, Asaa og her blev der så uddelt det først og eneste “æg” under hele finalestævnet Thomas vinder 800 – 0.
I semifinaler møder han Peter Ring Andreasen, Næstved som lige har slået den regerende Danmarksmester ud. Her vinder Thomas 800 – 330 og så blev det en kendsgerning at de to Vejbyer skulle møde hinanden i Finale.

Vejby Billard Klubs bestyrelse ønsker Kæmpe tillykke til Thomas Bræck med DM guld, samt Ole Nymark med hans sølvmedalje.